Ir al contenido
  • Inicio
  • News
  • Servizos
  • Persoal investigador
  • Transferencia
  • Inicio
  • News
  • Servizos
  • Persoal investigador
  • Transferencia
Contacto

Día: 1 de febrero de 2022

Un proxecto estatal investiga o efecto dos funxicidas sobre a microbiota fermentativa do viño

Os grupos de investigación da Universidade de Vigo Food and Health Omics (CF1) e Investigacións Agroalimentarias e Ambientais (AA1) xunto con investigadores da Universidade da Coruña e a Universidad de Murcia están a desenvolver un proxecto estatal no que analizan o efecto dos funxicidas sobre a microbiota fermentativa (lévedos e bacterias vínicas) e as súas […]

Grupo AA1: Excelencia en Investigación Agroalimentaria

Facebook-f Linkedin

Ligazóns rápidas

  • Inicio
  • News
  • Servizos
  • Persoal investigador
  • Transferencia
  • Inicio
  • News
  • Servizos
  • Persoal investigador
  • Transferencia

Ligazóns rápidas

  • Inicio
  • News
  • Servizos
  • Persoal investigador
  • Transferencia
  • Inicio
  • News
  • Servizos
  • Persoal investigador
  • Transferencia
Contacto
Edificio Politécnico
Facultade de Ciencias
Campus de As Lagoas
Universidade de Vigo
32004 Ourense
Spain

© 2025 All Rights Reserved.